ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το καλαθι σας

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Α. Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς SPEEDEX courier

Το Ampari.gr σας αποστέλει την παραγγελία σας με την SPEEDEX courier. Η παράδοση γίνεται συνήθως σε 2 εργάσιμες ημέρες, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάνει εώς τις 5 εργάσιμες ημέρες.
Πίνακας χρεώσεων ταχυμεταφοράς για όλη την Ελλάδα

ΒΑΡΟΣ ΣΕ KG / ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ

Κόστος Αντικαταβολής: 2,50€

Από 1 έως 2kg / 3,50€ 

Για κάθε έξτρα κιλό στα 3,50€ προστίθεται 1,10€

 

Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς ΕΛΤΑ COURIER.

Το Ampari.gr σας αποστέλει την παραγγελία σας με την ΕΛΤΑ COURIER. Η παράδοση γίνεται συνήθως σε 2 εργάσιμες ημέρες, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης φτάνει εώς τις 5 εργάσιμες ημέρες.
Πίνακας χρεώσεων ταχυμεταφοράς για όλη την Ελλάδα

ΒΑΡΟΣ ΣΕ KG / ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ

Κόστος Αντικαταβολής: 2,50€

Από 1 έως 2kg / 3,50€ 

Για κάθε έξτρα κιλό στα 3,50€ προστίθεται 1,10€

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 70€

**για ογκώδεις και παραγγελίες άνω των 10kgr ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον έξοδα μεταταφοράς***

 

* ΓΙΑ ΟΓΚΩΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΣΗΣ (Βάση πολιτικής των εταιριών Γενικής Ταχυδρομικής και ΕΛΤΑ). Το ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με βαση τις διαστάσεις της συσκευασίας (ΜxΠxΥ :5000)

 

Για βάρος >25kg
Μεταφορική (δεν επιτρέπεται αντικαταβολή σε αυτην την περίπτωση)

 

Β. Αποστολή με συμβατική μεταφορική εταιρία.

Για βαριά προϊόντα συνιστάται αποστολή με μεταφορική εταιρεία.

Τα έξοδα της μεταφορικής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. 

Σημειώνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και αργιών. Αν επιθυμείτε παράδοση εντός Σαββατοκύριακου επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η εκάστοτε COURIER.

 

 

***ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στους νέους πελάτες μας, καλούμε ώστε να επιβεβαιωβεί η ορθότητα του τηλεφώνου επικοινωνίας σας καθώς και της παραγγελίας. Εφόσον ο πελάτης προτιμήσει ξανά το κατάστημα μας δεν καλόυμε εκ νέου για επιβεβαίωση. Σε περίπτωση αδύναμιας επικοινωνίας η παραγγελία σας ακυρώνεται ενημερώνοντας σας στο e-mail που καταχωρήθηκε κατά την εγγραφή σας.

 

***Η παραγγέλια σας μπορεί να παραμείνει ενεργή για διάστημα 7 ημερών. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα παρακαλούμε πραγματοποιήστε εκ νέου την παραγγελία σας.