ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το καλαθι σας

maco

Brand: maco
Maco Αδιάβροχα Γάντια Εργασίας Νιτριλίου Μαύρα N10 Περιγραφή Γάντια εργασίας από νάυλον ύφανσης 15 gauge με επικάλυψη νιτριλίου στα 3/4 της επιφάνειας του γαντιού. Αδιαβροχοποιημένο ύφασμα, αντιολισθητική επιφάνεια στην παλάμη για καλύτερο κράτημα και αντοχή στο κόψιμο. Ύφανση με επικάλυψη mic..
4.00€
Brand: maco
Maco Αδιάβροχα Γάντια Εργασίας Νιτριλίου Μαύρα N9 Περιγραφή Γάντια εργασίας από νάυλον ύφανσης 15 gauge με επικάλυψη νιτριλίου στα 3/4 της επιφάνειας του γαντιού. Αδιαβροχοποιημένο ύφασμα, αντιολισθητική επιφάνεια στην παλάμη για καλύτερο κράτημα και αντοχή στο κόψιμο. Ύφανση με επικάλυψη micr..
4.00€
Brand: maco
Maco 66584 Βαριοπούλα 1.5kg με Ξύλινη Λαβή Βαριοπούλα από την εταιρεία Maco, κατάλληλη για εργασίες όπως κατεδάφιση ή κάρφωμα πασσάλων. Διαθέτει ξύλινη λαβή που απορροφά τις δονήσεις κατά την κρούση...
8.00€
Brand: maco
Maco 66583 Βαριοπούλα 1.25kg με Ξύλινη Λαβή Βαριοπούλα από την εταιρεία Maco, κατάλληλη για εργασίες όπως κατεδάφιση ή κάρφωμα πασσάλων. Διαθέτει ξύλινη λαβή που απορροφά τις δονήσεις κατά την κρούση...
7.00€
Brand: maco
ΚΛΕΙΔΙΑ TORX MACO ΣΟΥΓΙΑΣ Σουγιάς με κλειδιά torx της εταιρείας Maco. To βασικό πλεονέκτημα του συστήματος torx είναι ότι ενώ ασκείτε λιγότερη δύναμη κατά το βίδωμα, τα κουμπώματα (τα μέρη που βιδώνετε) είναι πιο σφιχτά και επομένως πιο ασφαλή. Διατίθεται σε θήκη τύπου σουγιά που επιτρέπει την αν..
2.70€
Brand: maco
Τανάλια Ηλεκτρολόγου Μήκους 160mm Maco Κοφτάκι με μόνωση Διάσταση: 160mm Χρώμα: Μπλε λαβή Κατασκευή: Κίνα..
6.40€
Brand: maco
Ψαλίδι Μπετού Maco 600mm Το μπετοψάλιδο της Maco είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο χειρός, κατάλληλο για την κοπή μετάλλων. Αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούνται για την κοπή σιδήρων, λουκέτων, φραχτών, συρμάτων, μπουλονιών, αλυσίδων κ.α. ακόμη και στις επιχειρήσεις διάσωσης. Είναι ένα απαραίτητο εργαλεί..
28.90€
Brand: maco
Ψαλίδι Μπετού Maco 450mm Το μπετοψάλιδο της Maco είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο χειρός, κατάλληλο για την κοπή μετάλλων. Αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούνται για την κοπή σιδήρων, λουκέτων, φραχτών, συρμάτων, μπουλονιών, αλυσίδων κ.α. ακόμη και στις επιχειρήσεις διάσωσης. Είναι ένα απαραίτητο εργαλεί..
17.90€
Brand: maco
  Maco Γκαζοτανάλια 250mm Γκαζοτανάλια, από την εταιρεία Maco, ιδανική για την κοπή χονδρού μετάλλου, ή για την περιστροφή μπουλονιών και παξιμαδιών. Λόγω του οδοντωτού σιαγόνα της, έχει εξαιρετική πρόσφυση και κράτημα. Η γκαζοτανάλια έχει συνολικό μήκος 250mm...
11.00€
Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)