ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το καλαθι σας

krino

Brand: krino
Ποτηροτρύπανο Krino  HSS με Διάμετρο 30mm για Μέταλλο Ποτηροπρίονο της εταιρείας Krino για την ευκολότερη δημιουργία στρογγυλών οπών σε επιφάνειες εργασίας. Είναι από υλικό ενισχυμένου χάλυβα που εξασφαλίζει αντοχή και το καθιστά ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι κατάλληλο για διάτρηση σε..
19.70€
Brand: krino
Ποτηροτρύπανο Krino  HSS με Διάμετρο 28mm για Μέταλλο Ποτηροπρίονο της εταιρείας Krino για την ευκολότερη δημιουργία στρογγυλών οπών σε επιφάνειες εργασίας. Είναι από υλικό ενισχυμένου χάλυβα που εξασφαλίζει αντοχή και το καθιστά ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι κατάλληλο για διάτρηση σε..
18.70€
Brand: krino
Ποτηροτρύπανο Krino  HSS με Διάμετρο 27mm για Μέταλλο Ποτηροπρίονο της εταιρείας Krino για την ευκολότερη δημιουργία στρογγυλών οπών σε επιφάνειες εργασίας. Είναι από υλικό ενισχυμένου χάλυβα που εξασφαλίζει αντοχή και το καθιστά ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι κατάλληλο για διάτρηση σε..
18.70€
Brand: krino
Ποτηροτρύπανο Krino  HSS με Διάμετρο 24mm για Μέταλλο Ποτηροπρίονο της εταιρείας Krino για την ευκολότερη δημιουργία στρογγυλών οπών σε επιφάνειες εργασίας. Είναι από υλικό ενισχυμένου χάλυβα που εξασφαλίζει αντοχή και το καθιστά ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι κατάλληλο για διάτρηση σε..
16.00€
Brand: krino
Ποτηροτρύπανο Krino  HSS με Διάμετρο 22mm για Μέταλλο Ποτηροπρίονο της εταιρείας Krino για την ευκολότερη δημιουργία στρογγυλών οπών σε επιφάνειες εργασίας. Είναι από υλικό ενισχυμένου χάλυβα που εξασφαλίζει αντοχή και το καθιστά ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι κατάλληλο για διάτρηση σε..
14.70€
Brand: krino
Τρυπάνια Κοβαλτίου με Κυλινδρικό Στέλεχος για Μέταλλο Τρυπάνια σετ απο 1,5 εως 6,5..
27.00€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)