ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το καλαθι σας

Εξοπλισμός

Brand: delta-plus
Γάντια Latex DELTAPLUS Ιδανικό για κάστανα..
2.00€
Brand: axon
Γάντια Νιτριλίου NBR PETROL 11/XXL Γάντια εργασίας, για την προστασία και την ασφάλεια των χεριών σας κατά την εκτέλεση εργασιών κηπουρικής όπως το κλάδεμα και τη φύτευση Χαρακτηριστικά: • Είναι βαμβακερά με επικάλυψη από νιτρίλιο. Η βαμβακερή τους επένδυση τα καθιστά άνετα για να μπορούν να ..
1.70€
Brand: axon
Γάντια Νιτριλίου NBR PETROL 10/XL Γάντια εργασίας, για την προστασία και την ασφάλεια των χεριών σας κατά την εκτέλεση εργασιών κηπουρικής όπως το κλάδεμα και τη φύτευση Χαρακτηριστικά: • Είναι βαμβακερά με επικάλυψη από νιτρίλιο. Η βαμβακερή τους επένδυση τα καθιστά άνετα για να μπορούν να φ..
1.70€
Brand: axon
Γάντια Latex Craftsman Γενικής Χρήσης 10/XL Πλεκτά με επικάλυψη ελαστικού (πορτοκαλί) αντιολισθητικά με προστασία κατά της τριβής, άνετα και εργονομικά...
1.00€
Brand: black&decker
Μακριές Κάλτσες σε Μαύρο χρώμα Black & Decker bx/cs/1/telk Νο43-46 (3τεμ) Περιγραφή 60%COTTON 37%POLYESTER 3%POLYAMIDE ΠΛΕΞΗ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΕΣΗ..
6.20€
Brand: black&decker
Μακριές Κάλτσες Black & Decker BX/CS/1/DECK No 43-46 (3τεμ) Περιγραφή 60%COTTON 36%POLYESTER 4%POLYAMIDE ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΑ ΠΛΕΞΗ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΑΝΕΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ..
7.70€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)