ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το καλαθι σας

Τρόποι Πληρωμής

1. Με τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας αποθηκεύονται σε server της συνεργαζόμενης Τράπεζας Viva Payments και όχι σε δικό μας server. Το www.ampari.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

 

2. Με κατάθεση ή μεταφορά μέσω Web Baking Μπορείτε σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας και να μας αποστείλετε με e-mail την απόδειξη κατάθεσης. Στην αιτιολογία να αναγράφεται το όνομά σας και τον αριθμό παραγγελίας σας.

 

Τράπεζα: Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού: 6224-138741-386

IBAN: GR06 0171 2240 0062 2413 8741 386

Δικαιούχος Λογαριασμού:  Αμπάρη Αθανασία

 

3. Με αντικαταβολή 

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Το κόστος αντικαταβολής είναι € 2.50. 

**ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν παραλάβει την παραγγελία του και αυτή επιστραφεί σε εμάς δεν θα είναι δυνατή η εκ νέου αποστολή της παραγγελίας με την μέθοδο της αντικαταβολής (για την παραπάνω αλλά και οποιδήποτε παραγγελία μελλοντικά) ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί την παραγγελία του μόνο μέσω πληρωμής με κάρτα ή τραπεζική κατάθεση.