ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το καλαθι σας

CEMONT

Brand: CEMONT
Ηλεκτροκόλληση Cemont Maxistar 280 T Ηλεκτροκόλληση MIG / MAG από τον κατασκευαστή Cemont. Η μέθοδος MIG απαιτεί το σύρμα να έχει ειδική επίστρωση (flux) αλλιώς χρειάζεται να συνδεθεί με εξωτερική φιάλη αερίου (π.χ. argon, CO2). Η μέθοδος MAG δημιουργεί συγκολλήσεις με παροχή αερίου, κάνοντας την..
1,000.00€ 1,200.00€
Brand: CEMONT
Ηλεκτροκόλληση Cemont Puma SX 2000 Ηλεκτροκόλληση inverter MMA / TIG από τον κατασκευαστή Cemont, όπου η τεχνολογία inverter ενισχύει την απόδοση και την αντοχή του μηχανήματος και συμβάλλει στη μείωση του βάρους του. Η μέθοδος ηλεκτροδίου MMA δημιουργεί παχιές και δυνατές συγκολλήσεις χωρί..
890.00€
Brand: CEMONT
Ηλεκτροκολληση Ιnverter Cemont Puma S 1600 Ηλεκτροκόλληση inverter MMA από τον κατασκευαστή Cemont, όπου η τεχνολογία inverter ενισχύει την απόδοση και την αντοχή του μηχανήματος και συμβάλλει στη μείωση του βάρους του. Η μέθοδος ηλεκτροδίου MMA δημιουργεί παχιές και δυνατές συγκολλήσεις χωρίς να..
420.00€
Brand: CEMONT
Ηλεκτροκόλληση Inverter 130A (max) Ηλεκτροδίου (MMA) Cemont Speedy 130 Ηλεκτροκόλληση inverter MMA από τον κατασκευαστή Cemont, όπου η τεχνολογία inverter ενισχύει την απόδοση και την αντοχή του μηχανήματος και συμβάλλει στη μείωση του βάρους του. Η μέθοδος ηλεκτροδίου MMA δημιουργεί παχιές..
250.00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)