ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το καλαθι σας

Διάτρηση

Brand: benman
Σετ 19 Τρυπάνια Κοβαλτίου Benman Τρυπάνια κοβαλτίου HSS Ιδανικά για διάτρηση σε INOX και σίδηρο. Περιλαμβάνει: 1/ 1,5/ 2/ 2,5/ 3/ 3,5/ 4/ /4,5/ 5/ 5,5/ 6/ /6,5 /7 /7,5/ 8/ 8,5/9 /9,5/ 10..
37.99€
Brand: OEM
Τρυπάνι για Ξύλο 32mm κατάλληλο για χρήση σε ξύλινες επιφάνειες. Διαθέτει διάφορα στάδια τρυπήματος αυξανόμενης​ διαμέτρου επιτρέποντας άνοιγμα τρυπών διαφορετικού μεγέθους. • Μήκος Τρυπανιού: 32mm..
4.00€
Brand: OEM
Τρυπάνι Κώνος Σχισίματος Καυσόξυλων 42mm Εξάγωνο + SDS Κωνικό τρυπάνι της εταιρείας Pexcraft. Διαθέτει διάφορα στάδια τρυπήματος αυξανόμενης​ διαμέτρου επιτρέποντας άνοιγμα τρυπών διαφορετικού μεγέθους...
12.50€
Brand: krino
Ποτηροτρύπανο Krino  HSS με Διάμετρο 30mm για Μέταλλο Ποτηροπρίονο της εταιρείας Krino για την ευκολότερη δημιουργία στρογγυλών οπών σε επιφάνειες εργασίας. Είναι από υλικό ενισχυμένου χάλυβα που εξασφαλίζει αντοχή και το καθιστά ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι κατάλληλο για διάτρηση σε..
19.70€
Brand: krino
Ποτηροτρύπανο Krino  HSS με Διάμετρο 28mm για Μέταλλο Ποτηροπρίονο της εταιρείας Krino για την ευκολότερη δημιουργία στρογγυλών οπών σε επιφάνειες εργασίας. Είναι από υλικό ενισχυμένου χάλυβα που εξασφαλίζει αντοχή και το καθιστά ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι κατάλληλο για διάτρηση σε..
18.70€
Brand: krino
Ποτηροτρύπανο Krino  HSS με Διάμετρο 27mm για Μέταλλο Ποτηροπρίονο της εταιρείας Krino για την ευκολότερη δημιουργία στρογγυλών οπών σε επιφάνειες εργασίας. Είναι από υλικό ενισχυμένου χάλυβα που εξασφαλίζει αντοχή και το καθιστά ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι κατάλληλο για διάτρηση σε..
18.70€
Brand: krino
Ποτηροτρύπανο Krino  HSS με Διάμετρο 24mm για Μέταλλο Ποτηροπρίονο της εταιρείας Krino για την ευκολότερη δημιουργία στρογγυλών οπών σε επιφάνειες εργασίας. Είναι από υλικό ενισχυμένου χάλυβα που εξασφαλίζει αντοχή και το καθιστά ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι κατάλληλο για διάτρηση σε..
16.00€
Brand: krino
Ποτηροτρύπανο Krino  HSS με Διάμετρο 22mm για Μέταλλο Ποτηροπρίονο της εταιρείας Krino για την ευκολότερη δημιουργία στρογγυλών οπών σε επιφάνειες εργασίας. Είναι από υλικό ενισχυμένου χάλυβα που εξασφαλίζει αντοχή και το καθιστά ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι κατάλληλο για διάτρηση σε..
14.70€
Brand: tactix
Σετ 5 Διαμαντοτρύπανα με Κυλινδρικό Στέλεχος για Δομικά Υλικά Tactix Κατάλληλα για τοιχοποιία, τούβλα, τσιμέντο, ενισχυμένο τσιμέντο. Περιέχει τρυπάνια των 4, 5, 6, 8, 10mm...
5.40€
Brand: tactix
Σετ 8 Διαμαντοτρύπανα με Κυλινδρικό Στέλεχος για Δομικά Υλικά Tactix Σετ 8 διαμαντοτρύπανα της εταιρείας Tactix κατάλληλο για χρήση σε δομικά υλικά. • Συσκευασία: 8 Τεμάχια..
8.00€
Brand: metabo
 Σετ 4 Διαμαντοτρύπανα με SDS Plus Στέλεχος για Δομικά Υλικά Metabo Σετ 4 διαμαντοτρύπανα της εταιρείας Metabo κατάλληλο για χρήση σε δομικά υλικά. Η υποδοχή SDS Plus ασφαλίζει πάνω στο εργαλείο και επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση του. Κατάλληλο για εργαλεία που διαθέτουν υποδοχή SDS..
16.00€
Brand: krino
Τρυπάνια Κοβαλτίου με Κυλινδρικό Στέλεχος για Μέταλλο Τρυπάνια σετ απο 1,5 εως 6,5..
27.00€
Brand: dewalt
Σετ 5 Διαμαντοτρύπανα Καρβιδίου με Κυλινδρικό Στέλεχος για Δομικά Υλικά, Γυαλί και Πλακίδια Dewalt Περιγραφή Σετ 5 τμχ σε πλαστική κασετίνα  Διαμέτρος 4, 5, 6, 8, 10 mm Η διάμετρος στελέχους για τρυπάνια 10-13 mm μειώνεται στα 9.5 mm Η διάμετρος στελέχους για τρυπάνια άνω ..
5.70€
Brand: dewalt
Αντάπτορας Δραπανοκατσάβιδου Dewalt DT7508 Μετατροπέας Extreme παλμικού βιδολόγου, από καρέ 1/2" σε εξάγωνη υποδοχή 1/4" για μύτες...
9.79€
Brand: dewalt
Σετ 5 Τρυπάνια Καρβιδίου με Εξάγωνο Στέλεχος για Δομικά Υλικά και Ξύλο Dewalt Impact Περιγραφή Χαρακτηριστικά Κατάλληλο για ξύλο, πλαστικό, σκυρόδεμα, τούβλο, ελαφρά δομικά υλικά, πολυστρωματικά υλικά και την τοιχοποιία Μεγέθη: Φ  4 / 5 / 5.5 / 6 / 8mm Χρήση με τρυπάνια και..
17.42€
Brand: dewalt
Σετ 6 Τρυπάνια HSS με Κυλινδρικό Στέλεχος για Μέταλλο Dewalt Extreme Περιγραφή Η περιεκτικότητα 8 % σε κοβάλτιο διατηρεί μια έντονη αιχμή και προσφέρει τέσσερις φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με την DEWALT Μαύρο bits Oxide. Η βελτιστοποιημένη μύτη και η γεωμετρία του προσφέρει τ..
20.00€
Brand: OEM
Σετ 18 Τρυπάνια με Κυλινδρικό Στέλεχος για Δομικά Υλικά Handy Σετ 18 τρυπάνια της εταιρείας Handy κατάλληλο για χρήση σε δομικά υλικά. • Συσκευασία: 18 Τεμάχια..
13.00€
Εμφάνιση 1 έως 30 από 53 (2 Σελ.)